Squashin harrastamiseen tarvitset mailan, pallon, vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Myös suojalasit ovat fiksu hankinta, koska lajissa liikutaan pienessä tilassa ja maila tai pallo voi joskus osua kasvoihin.

Halleilla ja seuroilla on yleensä tarjolla varusteita lainattavaksi tai vuokrattavaksi. Kysy aloittelijalle tai harrastajalle sopivaa mailaa ja palloja!
Squashmailoja on eripainoisia ja -muotoisia, ja osa niistä on suunnattu harrastajille. Lasten mailoissa on lyhyt varsi, ja ne ovat aikuisten mailoja kevyempiä.
Eri valmistajien pallovalikoima vaihtelee. Yleensä tarjolla on eri vaihtoehtoja pelaajien tason mukaan. Esimerkiksi Dunlopilla on omat pallotyyppinsä lapsille ja aloittelijoille (punainen ja oranssi, isompia ja pehmeitä), hiukan harrastaneille (sininen, isompi), kokeneemmille (musta, vähän kilpapalloa isompi) ja kilpailijoille (kaksipisteinen musta pallo). Wilsonin palloissa pisteen väri kertoo pallon pomppivuudesta. Lisätietoa löydät valmistajien nettisivuilta.

www.mailapelit.fi

Alta löydät Suomen squashhallit ja -seurat:

Suomen squashhallit

Suomen squashseurat

 

Yhteystiedot:
Suomen Squashliitto ry
Radiokatu 20
00093 VALO
squash.office[at]squash.fi
toiminnanjohtaja: hannu.makinen[at]squash.fi, puh: 044 525 0421