Skip to main content

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, pyydämme ystävällisesti sinua ottamaan yhteyttä Klarnaan numerossa 09–425 99 771. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8–18.


Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Klarna lasku, Klarna Joustava erämaksu, Klarna Kiinteä erämaksu ja verkkopankit, kuten Nordea, OP/Pohjola, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki sekä luottokortit.


Luottotiedot

Kun valitset maksutavaksi laskun saat heti tiedon mikäli luotto on myönnetty ja voimme käsitellä tilauksesi välittömästi. Luottotietolain mukaisesti Klarna voi tämän yhteydessä suorittaa luottotietotarkistuksen. Mikäli luottoa ei myönnetä niin on mahdollista valita toinen maksutapa tai ottaa yhteyttä Klarnaan täällä tai puhelimitse 09-425 99 771.


Lasku

Lasku maksuvaihtoehtona tarjotaan yhteistyössä Klarnan kanssa. Laskun mukainen saatava siirtyy yhteistyökumppanille Klarna AB:lle, joka puolestaan siirtää saatavan Nordea Finans Sverige Ab:lle. Saatava maksetaan annetulle tilinumerolle. Laskulla maksettaessa pyydämme henkilötunnustasi, jota säilytetään asiakasrekisterissämme. Mikäli et halua antaa henkilötunnustasi tai mikäli Klarnan luottotarkistusta ei hyväksytä maksuvaiheessa, niin pyydämme tutustumaan muihin maksuvaihtoehtohin (ks. Luottokortti tai Verkkopankki).
Tuotteet toimitetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Klarnan laskuehdot löydät kokonaisuudessaan täältä.
HUOM! Lasku toimitetaan sähköisessä muodossa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ellei asiakas ole valinnut paperilaskua tilausvaiheessa. Paperilaskusta peritään 0,70 € lisämaksu. Paketissa on aina mukana saate, jossa on toimitetun tilauksen loppusumma ja tuotelistaus.


Luottokortti

Hyväksytyt luottokortit ovat American Express, Visa ja MasterCard. Maksun yhteydessä kassalla ilmoitat maksutavaksi luottokortin. Kun klikkaat nappia "Suorita osto" tulet luottokorttisivulle, jossa ilmoitat luottokorttitietosi. Haluamme huomauttaa, että tilauksesi kokonaissumma tullaan veloittamaan luottokortiltasi lähipäivinä, vaikka tilausta ei voida toimittaa heti.


Pidätämme oikeudet olla käsittelemättä tilauksia jotka ovat tehty maksettaviksi luottokortilla mikäli katsomme sen aiheelliseksi. Jos näin käy, tilauksesi mitätöidään ja summa palautetaan sinulle. Sinun luottokorttinumeroasi ei säilytetä 10sport.fi:ssä.


Kiinteä erämaksu

10sport.fi tarjoaa yhteistyössä Klarnan kanssa kiinteän erämaksun. Mikäli valitset osamaksuvaihtoehdon niin lasku/luotto siirtyy Klarnan hoidettavaksi. Lue lisää tästä maksuvaihtoehdosta Klarnan sivuilla.


Loppusumma määräytyy valitun osamaksuvaihtoehtojen mukaisesti. Laskutusmaksu 3,95 €/lasku lisätään. Useampi osamaksuosto kuukauden aikana kerätään samalla laskulle.


Joustava erämaksu

Toinen vaihtoehto on Klarna Joustava erämaksu, jolloin saat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kaikki ostoksesi voidaan yhdistää samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle. Tämä tarkoittaa että osamaksun yhteydessä avaat tilin yhteistyökumppanillamme Klarnalla. Tämän hetkinen vuosikorko on 19,90 % ja avausmaksu on 0 €. Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla.
Lue lisää Klarna tilistä täällä.

Verkkomaksu

Hyväksymme verkkopankkimaksut seuraavien pankkien kohdalla: Nordea, OP/Pohjola, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki. Tilauksen yhteydessä valitaan maksutavaksi Verkkomaksu kassalla vaiheessa 2. Valitessasi "Suorita osto" siirryt sivulle jossa voit valita haluamasi pankin.


Haluamme huomauttaa, että tilauksen kokonaisarvo veloitetaan tililtäsi seuraavien päivien aikana niissäkin tapauksissa joissa koko tilausta ei voida toimittaa heti.


Pidätämme oikeuden olla käsittelemättä verkkomaksulla maksettuja tilauksia mikäli näemme sen aiheelliseksi. Mikäli näin käy, summa palautetaan tilille ja tilaus poistetaan.


Linkit


Tässä linkki Klarnan yleisiin ehtoihin.
Tässä linkki Vakiomuotoisiin Eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

Liity 10sport-yhteisöön!

Tilaa uutiskirje ja näin saat säännöllisesti 10sport-tarjouksia sekä uutisia.