Skip to main content

Uusi keino varainhankintaan

Verkkokaupasta hyötyvät ne, jotka sitä käyttävät. Aktiivinen seura tai joukkue voi luoda verkkokaupasta itselleen tuottoisan varainhankintakeinon.


Ostamalla 10sport-verkkokaupasta antaa tukensa suomalaiselle liikunnalle ja urheilulle. Tukiraha jaetaan ennen kaikkea ruohonjuuritason työhön – seuroille, joukkueille ja yksilöurheilijoille.

Parasta on, että ostosta jaettavan tuen voi kohdistaa suoraan haluamalleen urheiluorganisaatioille – esimerkiksi oman lapsensa seuralle tai joukkueelle. Sivustolla voi tukea myös yksittäistä urheilijaa.

 

Esimerkki varainkeruusta:

20-henkinen salibandyjoukkue luo 10sportiin oman tunnuksen, joka jaetaan pelaajille ja taustajoukoille. Pelaajat jakavat tunnuksen eteenpäin myös lähipiirilleen. Vuoden aikana pelaajat, taustajoukot ja lähipiiri ostavat salibandyyn ja muuhun liikuntaan tuotteita 20 000 eurolla. Ostopotista 8 % eli 1 600 euroa jaetaan lyhentämättömänä joukkueelle takaisin ja 2 % eli 400 euroa jaetaan Valolle, joka jyvittää tuen eteenpäin liikunnan edistämiseen Suomessa.Tukea voi antaa kuka tahansa seurojen ja joukkueiden sisällä tai ulkopuolella. Lisätietoa tavoitteistamme löydät täältä.

 

Liity 10sport-yhteisöön!

Tilaa uutiskirje ja näin saat säännöllisesti 10sport-tarjouksia sekä uutisia.